Underhållssystem

Hoppas semestern varit till er belåtenhet! Själv har jag inte haft tid med någon semester under sommaren på grund av mitt nya jobb. Har snart arbetat här i 6 månader nu och jobbet är allt jag hade kunnat tänka mig och lite till, tiden flyger verkligen förbi när man har roligt. 

Det jag jobbar med är underhållssystem och det finns många fördelar med att ha ett bra underhållssystem men jag vill gärna belysa de viktigaste delarna här idag. Jag tror att det kan bidra till affärsnytta för många företag. 

För det första gör underhållssystem det möjligt för anställda att göra felanmälan, detta är superviktigt det bidrar till att felen upptäcks och hanteras snabbt vilket även minskar stillaståndstiden i produktionen. Det ökar även effektiviteten eftersom systemet hjälper till att analysera driften och på så sätt vet när det är dags för ett underhåll. Ett underhållssystem ger även större kontroll på kostnaderna eftersom man kan använda den insamlade datan för att jämföra om planerade underhåll är mer kostnadseffektiva än att reparera allt eftersom för att sedan kunna fatta rätt beslut längre fram. 

Hoppas detta har gett er en lite större förståelse för vad det är jag arbetar med och vad ett underhållssystem kan göra för er.