Nästa steg klart i parkeringshuset

Nu närmar vi oss öppningsdatumet för vårt parkeringshus och det är inte mycket kvar att fixa nu när golven äntligen är färdiglagda. Vi bestämde oss för att använda ett fogfritt golv. Det är viktigt att golvet håller länge eftersom det kommer utsättas för mycket belastning från bilarna. En annan fördel med det nya slitstarka golvet är att det krävs minimalt med underhåll i form av städning eller reparation. 

Vi fick för ett tag sedan ett tips från en av våra projektledare att Inhab var ett företag som är duktiga på golv för bland annat parkeringshus. Deras lösning med fogfria golv passade oss perfekt eftersom vi fick den specifika anpassning som vi efterfrågade. Vi fick välja mellan blank eller matt yta och det självklara valet för oss var att välja matt yta. På så sätt blir inte golvet för halt, vilket är viktigt för säkerheten. En annan fördel som vi insåg när vi började planera läggningen av golvet med Inhab var att kunna få välja färg på golvet. Självklart valde vi en blåaktig färg som matchar loggans färg perfekt.

Nu när golvet är klart kan vi blicka framåt mot öppningsdagen av parkeringshuset. Vi har nu endast några få moment kvar att ta hand om innan lanseringen. Som det ser ut idag kommer vi kunna hålla planen på att öppna upp parkeringshuset för allmänheten på det bestämda datumet.

Vi ses.